Нов Завет

Галатјаните 1:19 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Со другите апостоли, освен со Јаков, братот Господов, не се ни сретнав.

Прочитајте целосна глава Галатјаните 1

Преглед Галатјаните 1:19 во контекст