Нов Завет

2 Јован 1:10 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Ако некој дојде кај вас, и не го носи Христовото учење, немојте да го примате во вашите домови, немојте дури ни добредојде да му посакате.

Прочитајте целосна глава 2 Јован 1

Преглед 2 Јован 1:10 во контекст