Нов Завет

2 Јован 1:9 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Секој што отстапува и не се држи до Христовото учење нема заедништво со Бог. Оној што се држи до Христовото учење има заедништво со небесниот Татко и со Синот - Христос.

Прочитајте целосна глава 2 Јован 1

Преглед 2 Јован 1:9 во контекст