Нов Завет

2 Јован 1:11 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Оној што ќе му посака добредојде станува соучесник во неговите зли дела.

Прочитајте целосна глава 2 Јован 1

Преглед 2 Јован 1:11 во контекст