Нов Завет

Откровение 20:8 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

и ќе излезе да ги лаже народите по четирите краишта на земјата, Гог и Магог, и да ги собере за војна; нивниот број е колку морскиот песок.

Прочитајте целосна глава Откровение 20

Преглед Откровение 20:8 во контекст