Нов Завет

Откровение 20:9 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Тие излегоа по ширината земна и го заобиколија живеалиштето на светиите и возљубениот град; падна од Бога оган небесен и ги проголта.

Прочитајте целосна глава Откровение 20

Преглед Откровение 20:9 во контекст