Нов Завет

Откровение 20:7 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А кога ќе се навршат илјада години, сатаната ќе биде пуштен од затворот свој,

Прочитајте целосна глава Откровение 20

Преглед Откровение 20:7 во контекст