Нов Завет

Матеј 26:21 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И кога јадеа, им рече: „Вистина ви велам: еден од вас ќе Ме предаде.“

Прочитајте целосна глава Матеј 26

Преглед Матеј 26:21 во контекст