Нов Завет

Матеј 26:20 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Кога се стемни, Тој седна на трпезата со дванаесетте.

Прочитајте целосна глава Матеј 26

Преглед Матеј 26:20 во контекст