Нов Завет

Матеј 26:22 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Тие многу се нажалија и секој од нив почна да Го прашува: „Да не сум јас, Господи?“

Прочитајте целосна глава Матеј 26

Преглед Матеј 26:22 во контекст