Нов Завет

Матеј 24:22 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И ако не се скратат оние дни, никој не би се спасил; но заради избраните ќе се скратат тие дни.

Прочитајте целосна глава Матеј 24

Преглед Матеј 24:22 во контекст