Нов Завет

Матеј 24:23 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Тогаш, ако ви каже некој: ‚Еве, овде е Христос‘ или ‚таму е‘ – не верувајте!

Прочитајте целосна глава Матеј 24

Преглед Матеј 24:23 во контекст