Нов Завет

Матеј 24:21 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

зашто тогаш ќе има голема неволја, каква што немало од почетокот на светот па досега, ниту, пак, ќе има.

Прочитајте целосна глава Матеј 24

Преглед Матеј 24:21 во контекст