Нов Завет

Maтеј 8:4 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Тогаш, Исус му рече: „Не кажувај никому, туку оди веднаш на преглед кај свештеникот, а потоа принеси дар како што е пропишано според Мојсеевиот Закон, за да се увери јавноста.“

Прочитајте целосна глава Maтеј 8

Преглед Maтеј 8:4 во контекст