Нов Завет

Колосјаните 1:3 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Секогаш кога се молиме за вас, Му благодариме на Бог, Таткото на нашиот Господ Исус Христос,

Прочитајте целосна глава Колосјаните 1

Преглед Колосјаните 1:3 во контекст