Нов Завет

Јаков 3:2 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Сите ние грешиме во многу работи, но ако умееме да си го зауздаме јазикот, тогаш сме зрели луѓе, па ќе можеме да го зауздаме и целото тело.

Прочитајте целосна глава Јаков 3

Преглед Јаков 3:2 во контекст