Нов Завет

Јаков 1:2 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Радувајте се, христијани, кога минувате низ разни искушенија,

Прочитајте целосна глава Јаков 1

Преглед Јаков 1:2 во контекст