Нов Завет

Филипјаните 3:12 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Јас не велам дека веќе сум успеал да го постигнам тоа, или дека сум станал совршен. Но, и понатаму се стремам да ги постигнам целите заради кои Исус Христос ме придоби.

Прочитајте целосна глава Филипјаните 3

Преглед Филипјаните 3:12 во контекст