Нов Завет

Филипјаните 3:13 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Се разбира, драги пријатели христијани, јас не мислам дека веќе сум успеал да го достигнам тоа, но мислам дека успеав да го заборавам она што е зад мене и од се срце да се стремам кон она што е пред мене.

Прочитајте целосна глава Филипјаните 3

Преглед Филипјаните 3:13 во контекст