Нов Завет

Ефесјаните 4:18 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Нивните умови се помрачени. Тие се отуѓени од животот што доаѓа од Бог, затоа што не го разбираат тоа, а не го разбираат бидејќи срцата им се закоравени.

Прочитајте целосна глава Ефесјаните 4

Преглед Ефесјаните 4:18 во контекст