Нов Завет

Дела Ап. 6:5 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Ова им се допадна на присутните и ги одбраа: Стефан, човек исполнет со вера и со Светиот Дух, Филип, Прохор, Никанор, Тимон, Пармен и Никола, новообратен прозелит од Антиохија.

Прочитајте целосна глава Дела Ап. 6

Преглед Дела Ап. 6:5 во контекст