Нов Завет

Дела Ап. 5:41 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Апостолите си заминаа од собранието, радосни што Бог ги удостои да страдаат поради верност спрема името на Исус.

Прочитајте целосна глава Дела Ап. 5

Преглед Дела Ап. 5:41 во контекст