Нов Завет

3 Јован 1:6 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Тие пред сите нас во црквата раскажаа за твојата љубов. Добро ќе сториш ако ги испратиш на начин како што прилега пред Бог,

Прочитајте целосна глава 3 Јован 1

Преглед 3 Јован 1:6 во контекст