Нов Завет

3 Јован 1:2 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Драги пријателе, ти посакувам се добро да ти оди, да бидеш телесно здрав, како што си духовно јак.

Прочитајте целосна глава 3 Јован 1

Преглед 3 Јован 1:2 во контекст