Нов Завет

3 Јован 1:1 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Од старешината Јован, до мојот драг пријател Гај, кого искрено го сакам.

Прочитајте целосна глава 3 Јован 1

Преглед 3 Јован 1:1 во контекст