Нов Завет

2 Коринтјаните 5:6 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Затоа ние секогаш сме смели, и покрај тоа што се додека сме во ова овоземно тело, ние не сме дома, кај Господ.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 5

Преглед 2 Коринтјаните 5:6 во контекст