Нов Завет

2 Коринтјаните 5:7 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Верата е она што не движи напред, а не тоа што сега го гледаме.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 5

Преглед 2 Коринтјаните 5:7 во контекст