Нов Завет

2 Коринтјаните 5:12 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Не, не ни е намерата да ви се наметнуваме, туку да ви дадеме аргументи за да се гордеете со нас, и да можете да им одговорите на оние што се фалат со својата надворешност, а не со внатрешни квалитети.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 5

Преглед 2 Коринтјаните 5:12 во контекст