Нов Завет

2 Коринтјаните 5:13 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Ако ви изгледаме надвор од себе, тоа е за да Му донесеме слава на Бог. Ако, пак, разумот не води, тоа е за ваша полза.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 5

Преглед 2 Коринтјаните 5:13 во контекст