Нов Завет

2 Коринтјаните 5:10 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Секој од нас ќе треба да се појави пред Христовиот суд, за да го прими она што го заслужил со своите добри или лоши постапки додека бил во овоземното тело.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 5

Преглед 2 Коринтјаните 5:10 во контекст