Нов Завет

2 Коринтјаните 5:9 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Затоа, било да сме дома кај Господ, или да сме овде, сакаме да го работиме тоа што Нему Му е по волја.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 5

Преглед 2 Коринтјаните 5:9 во контекст