Нов Завет

2 Коринтјаните 1:8 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Сметам, драги пријатели христијани, дека треба да знаете за страдањата низ кои ние поминавме во покраината Азија. Тие беа толку тешки и неподносливи, што загубивме секаква надеж дека ќе останеме живи.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 1

Преглед 2 Коринтјаните 1:8 во контекст