Нов Завет

2 Коринтјаните 1:7 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Имаме цврста верба во вас, иако знаеме дека сега минувате низ страдања низ кои и ние сме минувале, но ќе бидете утешени на истиот начин на кој и ние бевме утешени.

Прочитајте целосна глава 2 Коринтјаните 1

Преглед 2 Коринтјаните 1:7 во контекст