Нов Завет

2 Јован 1:7 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Многу измамници се појавија на овој свет. Не признаваат дека Исус Христос дојде на овој свет во човечко тело. Секој што зборува така е измамник и антихрист.

Прочитајте целосна глава 2 Јован 1

Преглед 2 Јован 1:7 во контекст