Нов Завет

2 Јован 1:8 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Чувајте се, за да не го загубите она за што се трудевме. Борете се да ја добиете целосната награда!

Прочитајте целосна глава 2 Јован 1

Преглед 2 Јован 1:8 во контекст