Нов Завет

1 Петар 3:18 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Па и Христос пострада, кога умре за нашите гревови, еднаш засекогаш. Тој беше безгрешен, но умре за нас грешните, за да не врати кај Бог. Телесно беше убиен, но преку Светиот Дух оживеа.

Прочитајте целосна глава 1 Петар 3

Преглед 1 Петар 3:18 во контекст