Нов Завет

1 Коринтјаните 4:19 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Но, ако даде Господ, наскоро ќе дојдам и ќе видам колку се силни оние што се креваат на големо, не на зборови, туку на дело.

Прочитајте целосна глава 1 Коринтјаните 4

Преглед 1 Коринтјаните 4:19 во контекст