Нов Завет

1 Коринтјаните 1:16 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

(Да, ги крстив и членовите на семејството на Стефан, а не се сеќавам дали сум крстил уште некој.)

Прочитајте целосна глава 1 Коринтјаните 1

Преглед 1 Коринтјаните 1:16 во контекст