Dhjata e Re

Zbulesa 11:13 Së Bashku (ALNT)

Në atë çast ra një tërmet i madh dhe u shkatërrua një e dhjeta e qytetit. Nga tërmeti u vranë shtatëmijë njerëz, ndërsa të tjerëve u hyri frika dhe i dhanë lavdi Perëndisë së qiellit».

Lexoni kapitullin e plotë Zbulesa 11

Shiko Zbulesa 11:13 në kontekstin