Dhjata e Re

Zbulesa 11:12 Së Bashku (ALNT)

Atëherë dëgjuan një zë të fortë nga qielli, që u tha: “Ngjituni këtu lart!”. Ata u ngjitën në qiell mbi një re dhe armiqtë e tyre i panë.

Lexoni kapitullin e plotë Zbulesa 11

Shiko Zbulesa 11:12 në kontekstin