Dhjata e Re

Marku 7:3 Së Bashku (ALNT)

Farisenjtë dhe të gjithë judenjtë nuk hanë pa i larë duart me kujdes deri në bërryl, sipas traditës së të parëve

Lexoni kapitullin e plotë Marku 7

Shiko Marku 7:3 në kontekstin