Нов Завет

Тит 1:11 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

на кои треба да им се затвори устата: тие растураат цели домови, учејќи на она што не треба, поради одвратна печалба.

Прочитајте целосна глава Тит 1

Преглед Тит 1:11 во контекст