Нов Завет

Тит 1:10 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Зашто има и мнозина непокорни, празнословци и измамници, а особено меѓу обрезаните,

Прочитајте целосна глава Тит 1

Преглед Тит 1:10 во контекст