Нов Завет

Римјаните 10:3 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Зашто, не знаејќи за Божјата пра­ведност и тежнеејќи да воспостават своја сопствена праведност, тие не ѝ се подредија на Божјата праведност,

Прочитајте целосна глава Римјаните 10

Преглед Римјаните 10:3 во контекст