Нов Завет

Римјаните 10:4 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

бидејќи крајната цел на Законот е Христос, за да биде оправдан секој што во Него верува.

Прочитајте целосна глава Римјаните 10

Преглед Римјаните 10:4 во контекст