Нов Завет

Откровение 20:10 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А ѓаволот, што ги лажеше, беше фрлен во огнено и сулфурно езеро, каде што е ѕверот и лажниот пророк; тие ќе бидат мачени дење и ноќе во векови.

Прочитајте целосна глава Откровение 20

Преглед Откровение 20:10 во контекст