Нов Завет

Откровение 11:4 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Тие се двете маслинови дрвца и два­та светилника што стојат пред Гос­по­да­рот на Земјата.

Прочитајте целосна глава Откровение 11

Преглед Откровение 11:4 во контекст