Нов Завет

Лука 8:56 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И се зачудија родителите нејзини. А Тој им заповеда никому да не кажуваат за тоа што стана.

Прочитајте целосна глава Лука 8

Преглед Лука 8:56 во контекст