Нов Завет

Лука 23:19 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Варава беше фрлен в затвор заради некаква буна во градот и убиство.

Прочитајте целосна глава Лука 23

Преглед Лука 23:19 во контекст