Нов Завет

Лука 13:8 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А тој му одговори и рече: ‚Господаре, остави ја и оваа година, додека да ја опкопам и ѝ ставам ѓубре;

Прочитајте целосна глава Лука 13

Преглед Лука 13:8 во контекст